Inklapbare picknicktafel: Bänkar

291,10615,80

Douglas houten inklapbare picknicktafel. Dit picknickset kunt u uitklappen naar twee tuinbanken!

Wissen

Beschrijving

Inklapbare picknicktafel: Bänkar

Deze inklapbare picknicktafel, genaamd Bänkar, is ideaal als extra zitplek in de tuin. Handig als er onverwachts mensen op bezoek komen, maar ook leuk voor eigen gebruik. Uw gezin heeft bijvoorbeeld een eigen plek om te zitten. De picknicktafel is inklapbaar en dat betekent dat hij zeer eenvoudig te veranderen is in twee tuinbanken of een bank én een picknicktafel. Het is dus een 2 in 1 inklapbare picknicktafel.

Inklapbare picknicktafel van Douglas hout

De picknicktafel wordt standaard gemaakt van geschaafd Douglas hout. Er zijn twee opties voor de lengte van de picknicktafel: 1,5 meter of 2 meter.

Doordat de picknicktafel en bank inklapbaar zijn, is deze tafel erg handig in een kleine ruimte. Is uw tuin niet zo groot, maar wilt u toch een tuinbank? Dan is een inklapbare picknicktafel een goede optie. U kunt de tafel eenvoudig voor de dag halen en weer opbergen. Ook als u niet zo handig bent, is deze picknickset zeer geschikt. Het neerzetten en opbergen gaat simpel en snel.

Specificaties van de picknicktafel

  • Afmetingen: 780 mm breedte per bank, 750 mm hoog
  • Dikte hout: 44 mm
  • Houtsoort: geschaafd Douglas hout
  • Behandeling: dit set is onbehandeld (niet geverfd)

Over HAVA Houtbouw

HAVA Houtbouw en Tuininrichting bestaat sinds 2016. Het bedrijf is opgericht door Jan en Gerard van Lagen en Piet Hanegraaf. In de afgelopen jaren is het team gegroeid en werken wij met gespecialiseerde timmermannen die al uw houtbouw en tuininrichting projecten voor u kunnen realiseren.

Ons bedrijf begon met enkel tuininrichting als dienst. Uiteindelijk hebben we ons ook gespecialiseerd in houtbouw. Wij houden altijd de kwaliteit van het project in het oog en denken actief met u mee. De details zijn bij ons van belang. Houten meubels en schuren kunnen scherpe randen hebben. Het is ons doel om alles zo te bouwen dat u er geen verwondingen van kunt krijgen. Tevens zorgen wij ervoor dat alle bouten vakkundig afgewerkt worden zodat deze niet in het oog vallen.

Persoonlijke service bij HAVA Houtbouw

  • Een professionele, klantvriendelijke werkwijze;
  • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën;
  • Een complete service: van het ontwerp tot de levering;
  • Hoogwaardige kwaliteit en het beste materiaal;
  • Bezorging op aanvraag;
  • Houtwerk en tuininrichting, met aandacht voor uitstraling en kwaliteit.

Houtbouw of tuinaanleg als maatwerk

U bent bij ons aan het juiste adres voor maatwerk houtbouw en tuinaanleg. Wij kunnen voor u diverse schuren, carports, tuinmeubelen en veranda’s voor u ontwerpen en bouwen. Tevens kunnen wij uw gehele tuin voor u aanleggen. Voor mogelijkheden hierin gebruikt u de ontwerptool op onze website of neemt u contact met ons op voor een ontwerp en offerte.

Bestel direct uw inklapbare picknicktafel: Bankär

Wilt u onze handige inklapbare picknicktafel: Bankär bestellen? Dit doet u zeer eenvoudig bovenaan deze pagina. U selecteert welke lengte de tafel moet worden. Wij geven u altijd advies en denken actief met u mee. Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

 

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op:

 

 

Klik hier om op te slaan in Pinterest