Kies voor een handige tuinberging van hout!

Wilt u uw tuin compleet maken met een unieke tuinberging van hout? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die wij u bij HAVA Houtbouw en Tuininrichting bieden. Wij denken onder andere met u mee over het ontwerp, het gebruiksdoel, functionaliteiten en locatie. Zodat u zich een compleet beeld kan vormen van wat wij u kunnen leveren.
Wij maken uw houten tuinhuis of tuinkast op maat, waarbij u kunt kiezen uit vele opties, materialen, houtsoorten en kleuren. Dus een berging van Hava is uniek in zijn soort.

Heeft u al een idee voor uw tuinberging van hout? Neem dan direct contact met ons op en mail uw ontwerp naar info@hava.nl. We kunnen u dan een gerichte offerte sturen, dan weet u gelijk wat de exacte prijs zal zijn. Als u meer informatie wenst, mag u bellen naar 06-386 175 17.

Neem contact op Bel ons

 

Waarom een tuinberging van hout kopen bij Hava?

  • Een professionele, klantvriendelijke werkwijze;
  • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën;
  • Een complete service: van het ontwerp tot de levering;
  • Hoogwaardige kwaliteit en het beste materiaal;
  • Bezorging op aanvraag;
  • Houtwerk en tuininrichting, met aandacht voor uitstraling en kwaliteit.

Schuur met overkapping

Schuur zonder overkapping

Garage

Schuur met plat dak

Een tuinberging van hout

Wat is een tuinberging van hout?

In een tuinberging van hout kunt u waardevolle (tuin)spullen opbergen. Van tuingereedschap, tuinmeubilair en kinderspeelgoed tot fietsen, containers en haardhout. Het is als het ware een extra opslagruimte in uw tuin. Een tuinberging kent ook andere benamingen: een tuinkast, blokhut, containerberging of tuinhuis. Daarnaast kan een berging een tuinschuur zijn, een combinatie van een berging en een overkapping of een mooie garage met werkplaats.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u voor een tuinberging van hout kiest, wilt u wel dat het precies past bij de rest van uw houten tuinspullen en tuinobjecten. Daarom denken wij graag met u mee over de opties van een tuinhuis of tuinkast.

Wij starten altijd met het maken van een ontwerp. Hierbij zorgen we eerst dat wij helder hebben wat uw wensen, eisen en ideeën zijn en gaan dan voor u aan de slag. Wij letten bij het vervaardigen van het ontwerp op de materiaalkeuze en of de berging op een efficiënte manier gebouwd kan worden.

Het resultaat mailen we naar u in de vorm van een 3D model. U kunt vervolgens kijken wat u ervan vindt en of u nog iets zou willen wijzigen. Wij passen het model vervolgens aan en gaan na het verkrijgen van uw toestemming aan het werk met uw tuinberging van hout.

Gemaakt van het allerbeste kwaliteitshout uit Europa

Het hout waar wij mee werken is kwaliteitshout afkomstig uit Europese bossen. Wij bestellen het benodigde materiaal bij een groothandel of houtzagerij. Waarna wij zelf aan de slag kunnen met het op maat zagen van alle planken.

Daarnaast overleggen wij met u of u het hout onbehandeld wilt laten of liever een verf- of beitslaag aangebracht wilt hebben. U kunt hierbij kiezen uit diverse kleuropties. Zodat het tuinhuis of de tuinkast helemaal naar uw smaak wordt aangepast.

De montage van uw tuinberging van hout

Na deze voorbereidingsfase kan er worden gestart met de montage van uw blokhut. Daarvoor hebben wij een zeer professionele timmerman beschikbaar. Hij zal uw tuinberging van hout netjes in elkaar zetten met behulp van duurzame bevestigingsmaterialen, zoals weersbestendige schroeven, moeren en bouten. Daarnaast verwijdert de timmerman eventuele scherpe randen en kanten en draait de schroeven er op gunstige plekken in voor een zo mooi mogelijk resultaat.

Bezorging van uw tuinhuis of tuinkast op aanvraag mogelijk

Wanneer wij zover zijn dat wij uw tuinberging van hout kunnen opleveren krijgt u een belletje of mailtje van ons. U kunt uw houten tuinhuis of tuinkast op maat dan komen bekijken en, als u in de gelegenheid bent, hem ook direct meenemen.

Als het voor u niet mogelijk is om de berging voor de tuin zelf op te halen kunnen wij deze met onze degelijke auto met aanhanger brengen of een externe bezorger inschakelen die de blokhut op een gewenste datum en tijd bij u thuis aflevert. Dit soort zaken kunnen wij allemaal van tevoren bespreken en kortsluiten.

Neem contact op Bel ons

Ook een berging voor de tuin bestellen?

Voor een op maat gemaakte tuinberging van hout bieden wij u veel mogelijkheden. Zo kunt u op onze website met behulp van onze ontwerpmodule uw gewenste berging zelf samenstellen. Aan de hand van uw ontwerp kunnen wij u een gerichte offerte sturen, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Heeft u al een ontwerp gemaakt en heeft u hier vragen of onduidelijkheden over of denkt u erover om een houten tuinhuis of tuinkast bij ons te bestellen en wilt u meer informatie, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder, zodat u straks ook kunt genieten van een handige en unieke tuinberging van hout.

Neem contact op