Stel uw vraag
hava contact close

Stel uw vraag!


Houten inklapbare picknicktafel

Binnen één minuut twee Douglashouten banken naar een picknicktafel dat wil toch iedereen! HAVA is de specialist in het bouwen van houten inklapbare picknicktafels. Voor het bouwen van houten opvouwbare picknicktafels gebruiken wij Douglashout. Douglashout wordt gebruikt omdat het kwalitatief goed en duurzaam hout is. Verder geeft Douglashout een landelijke en tegelijk robuuste uitstraling. Voordat wij beginnen met uw inklapbare picknicktafel maken wij een ontwerp waarin wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Vervolgens bouwen wij handmatig uw ideale inklapbare picknicktafel of inklapbare picknickbank waar u nog jaren plezier aan zult hebben. Zo bent u bij HAVA van succes verzekerd!Meer foto's van de inklapbare bank en andere douglas picknicktafels

douglas inklapbare bank uitgeklapt
douglas inklapbare picknicktafel, picknickset
douglas vierkante picknicktafel met hoekbank
standaard douglas houten picknicktafel


Mogenlijkheden bij onze houten inklapbare picknicktafel.


De Douglas inklapbare picknicktafel is ideaal voor iedereen die niet wil dat zijn/haar houten picknicktafel veel ruimte inneemt als hij niet gebruikt wordt. Voor een klein terras is de inklapbare picknicktafel dus een uitkomst. Om nog meer ruimte te besparen maken wij uw houten inklapbare picknicktafel graag voor u op maat. Ook op een groot terras bespaart een inklapbare houten picknicktafel veel ruimte als hij niet gebruikt wordt.

Voor het bouwen van houten inklapbare picknicktafels en inklapbare picknickbanken gebruiken wij Douglashout. Douglashout geeft uw inklapbare picknicktafel of inklapbare picknickbank een landelijke en tegelijk robuuste uitstraling. Ook kunnen wij Douglashout impregneren waardoor uw houten inklapbare picknicktafel nog langer meegaat. Tevens kunnen wij uw Douglas picknicktafel of Douglas picknickbank verven in de door u gewenste kleur, zoals wit, blank of zwart. Wit Douglashout geeft uw inklapbare picknicktafel een strakke en robuuste uitstraling. Blank Douglashout geeft uw inklapbare picknicktafel een landelijke uitstraling. Zwart Douglashout geeft uw inklapbare picknicktafel een landelijke en tegelijk industriële uitstraling.

Douglashout is makkelijk bewerkbaar waardoor wij verschillende soorten Douglas picknicktafels kunnen maken. De standaard rechthoekige inklapbare picknicktafel kunnen wij in verschillende lengtes maken. Behalve inklapbare Douglas Picknicktafels en inklapbare Douglas picknickbanken maken wij ook de standaard Douglas Picknicktafel. Ook ronde Douglas picknicktafels, vierkante Douglas picknicktafels en de douglas picknicktafels met open instap behoren tot de mogelijkheden. Graag leveren wij uw inklapbare picknicktafel graag bij u thuis. Met onze snelle levering geniet u binnen enkele weken van een duurzaam resultaat!bekijk hier meer van ons!