Op zoek naar een unieke houten veranda op maat?

veranda met berging en glazen schuifwand

Ze zijn er in vele soorten en maten en voor iedere tuin is er wel een geschikte variant. Veel mensen beschouwen een veranda als verlengde van hun woonkamer en brengen er, met name zomers, veel tijd door met het gezin. Deze extra woonruimte kunt u aankleden zoals u wilt, met verschillende materialen naar wens. Toch heeft hout vaak de voorkeur. Hout is een natuurlijk materiaal met een warme uitstraling en is in tal van uitvoeringen te verkrijgen. Heeft u altijd al een houten veranda op maat willen hebben? Dan biedt HAVA u verschillende opties om een houten veranda te bouwen. Onze aanpak kenmerkt zich door professionaliteit, wij luisteren aandachtig naar uw persoonlijke ideeën en wensen en voorzien u graag van deskundig advies over uw veranda van hout.

Meer over ons

HAVA Houtbouw en Tuininrichting werd opgericht door Jan en Gerard van Lagen en Piet Hanegraaf. Sinds 2016 is het bedrijf officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hoewel het bedrijf begon in het maken van tuinmeubelen, bleek na meerdere jaren dat die naam niet meer voldeed. Het ondernemende drietal was al snel nadat zij elkaar leerden elkaar kennen begonnen met het regelmatig doen van houtbouw- en tuininrichtingsklusjes voor familie en vrienden. Hun portfolio breidde zich steeds verder uit zoals met het maken van schuren, overkappingen, dierenverblijven, houten veranda’s op maat etc. Daarnaast is HAVA gespecialiseerd in het inrichten van tuinen, door het maken van een compleet tuinontwerp. HAVA denkt met u mee en houdt altijd het hele plaatje in gedachten, inclusief details. Zo leveren wij complete tuininrichtingen. Wij kunnen ook uw houten veranda ontwerpen en bouwen.

Een houten veranda op maat laten bouwen?

Wanneer u kiest voor een veranda van hout van HAVA, kiest u voor kwaliteit. Dit begint al als wij de veranda ontwerpen, bijvoorbeeld met vlonders. Wij houden rekening met wat u als klant nodig heeft bij de vraag om een houten veranda te ontwerpen. Zodra wij dit helder hebben maken wij een 3D ontwerp die wij naar u kunnen mailen en aan de hand van eventuele feedback kunnen perfectioneren.

Wij werken uitsluitend met hout uit Europese bossen en vakkundige houtzagerijen, waar wij het hout bestellen. Zodra de bestelling binnen is starten wij met het op maat zagen van het houtmateriaal. Hierbij wordt het hout ook gecontroleerd op eventuele beschadigingen en vieze plekken die door ons bijgewerkt worden. De klant heeft verschillende opties in kleurkeuze, beits en verduurzaming van het hout. In onze spuiterij brengen wij de gewenste bewerking aan. Wilt u door ons een houten veranda laten bouwen? Dan kiest u natuurlijk zelf de kleur!

Bij de montage van uw houten veranda op maat werken wij met de beste timmermannen en bevestigingsmaterialen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van weersbestendige schroeven om roest te voorkomen. Een veranda van hout blijft een natuurproduct dat ruwe randen en kanten kan bevatten. Wij werken eventuele scherpe randen netjes af zodat u zich niet bezeerd en uw kleding heel blijft. Daarnaast gaan wij voor de best mogelijke uitstraling van de veranda op maat en zorgen hierbij onder andere dat er zo min mogelijk schroeven zichtbaar zijn.

Als wij uw houten veranda op maat klaar hebben kunt u het product afhalen én bieden wij ook bezorging aan huis aan. Dit kunt u vooraf allemaal met ons bespreken. Wanneer wij een veranda op maat ontwerpen en bouwen vinden wij het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze werkwijze. U kunt dan ook op de volgende zaken vertrouwen als u voor HAVA kiest:

Contact over uw houten veranda op maat?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij het ontwerpen en bouwen van een houten veranda op maat? Neem dan contact met ons op. Of stel uw eigen veranda samen en ontvang een specifieke offerte. Wij informeren u graag!