Zoekt u een houten schuur op maat?

Bent u op zoek naar een handige overkapping voor uw auto en denkt u hierbij wellicht aan een carport? Dan kan HAVA u verder helpen met een carport op maat. Een carport biedt bescherming voor uw auto en fietsen, is comfortabel in gebruik dankzij de open structuur en kunt u voor allerlei andere zaken gebruiken, zoals het opslaan van uw grasmaaier, barbecue etc. Een carport wordt vaak aan een huis of schuur gebouwd en dient hierbij wel in het geheel te passen. HAVA bouwt een houten carport op maat die voldoet aan uw wensen, ideeën en eisen. Ga voor kwaliteit en laat HAVA uw carport ontwerpen en realiseren.

Neem contact op Bel ons

Schuur met overkapping

Schuur zonder overkapping

Garage

Schuur met plat dak

Vakmanschap en de beste materialen

Wilt u graag een schuur in de tuin die helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen? Een houten tuinschuur waarin u fietsen, tuinspullen, gereedschap, verf en meer in op kunt slaan? Dan kan HAVA u helpen met het ontwerpen en realiseren van een houten schuur op maat. HAVA heeft sinds 2016 ervaring met houtbouw op maat en biedt hierbij veel diverse opties aan. Van ontwerp tot en met levering kunnen wij voor u verzorgen. Daarbij denken wij met u mee en bieden wij deskundig advies op maat. Wilt u dat wij een houten schuur ontwerpen en aanvullen met een bijpassende schutting? Wij maken dit en meer graag voor u mogelijk!

Al onze schuren zijn van een uitstekende kwaliteit dankzij vakmanschap, expertise en de beste materialen. Geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd ontwerpen en bouwen wij graag uw droomschuur. Bekijk alle schuren op onze website en ontdek of er iets tussen zit wat u al aanspreekt. U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse soorten schuren:

  • Schuur met overkapping
  • Schuur zonder overkapping
  • Garage
  • Schuur met plat dak

Plat, schuin of puntdak

Een schuur van hout is in vele soorten en maten te bouwen. Zo kunt u kiezen voor een plat dak, lessenaars dak of puntdak en u heeft een zeer ruime keuze in dakbedekking. Denk aan diverse soorten dakpannen, leien, aluminium, koper en eternit golfplaten.

Het is sinds kort zelfs mogelijk om uw schuurdaken te voorzien van zonnepanelen. Ideaal voor als uw schuur eveneens een carport bevat waarin u een laadpaal laat plaatsen voor elektrische auto’s. Dankzij de zonnepanelen op het dak kunnen wij zorgen dat uw oplaadpunt geheel zelfvoorzienend is. Heeft u interesse in een dergelijke schuur inclusief zonnepanelen voor een oplaadpunt? Laat het ons weten. Wij ontwerpen en bouwen graag een passende schuur van houtbouw voor u.

Aanvullende mogelijkheden omtrent onze schuren

Naast de eerdergenoemde mogelijkheden zijn de volgende onderdelen ook een optie:

  • Het bouwen van een schuur in een hoekmodel, ofwel een L-vorm
  • De mogelijkheid om het dak te bedekken met riet
  • De mogelijkheid om onze schuren te voorzien van een tuinkamer

Neem contact op Bel ons

Interesse?

Bij interesse in een schuur vervaardigd door ons, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 0638617517 of u kunt mailen naar info@hava.nl. U kunt direct een offerte aanvragen voor een schuur naar wens of een schuur door ons laten ontwerpen. Hier vindt u alvast meer informatie over onze werkwijze.

Neem contact op