Zoekt u een houten schuur op maat?

Bent u op zoek naar een handige overkapping voor uw auto en denkt u hierbij wellicht aan een carport? Dan kan HAVA u verder helpen met een carport op maat. Een carport biedt bescherming voor uw auto en fietsen, is comfortabel in gebruik dankzij de open structuur en kunt u voor allerlei andere zaken gebruiken, zoals het opslaan van uw grasmaaier, barbecue etc. Een carport wordt vaak aan een huis of schuur gebouwd en dient hierbij wel in het geheel te passen. HAVA bouwt een houten carport op maat die voldoet aan uw wensen, ideeën en eisen. Ga voor kwaliteit en laat HAVA uw carport ontwerpen en realiseren.

Wilt u graag een schuur in de tuin die helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen? Een houten tuinschuur waarin u fietsen, tuinspullen, gereedschap, verf en meer in op kunt slaan? Dan kan HAVA u helpen met het ontwerpen en realiseren van een houten schuur op maat. HAVA heeft sinds 2016 ervaring met houtbouw op maat en biedt hierbij veel diverse opties aan. Van ontwerp tot en met levering kunnen wij voor u verzorgen. Daarbij denken wij met u mee en bieden wij deskundig advies op maat. Wilt u dat wij een houten schuur ontwerpen en aanvullen met een bijpassende schutting? Wij maken dit en meer graag voor u mogelijk!

Meer over HAVA

In 2016 werd HAVA Houtbouw en Tuininrichting opgericht door Jan van Lagen, Gerard van Lagen en Piet Hanegraaf. In de eerste instantie was het bedrijf enkel gespecialiseerd in het maken van tuinmeubelen. Maar het de eigenaren werden steeds vaker ingezet voor klusjes met houtbouw en tuininrichting, zoals het maken van veranda’s, dierenverblijven, overkappingen, houten schuren en nog veel meer. HAVA neemt hierbij altijd de gehele tuininrichting voor zijn rekening, zodat alles goed bij elkaar past.

Mogelijkheden van een houten schuur op maat

HAVA kan vakkundig voor u een schuur ontwerpen en bouwen. Kijk naar deze voorbeelden van houtbouw schuren om een beter beeld te krijgen van het werk van HAVA. Zo is de douglas hout schuur een klassieke, duurzame oplossing. Maar er zijn ook veel andere mogelijkheden voor uw houten tuinschuur. HAVA heeft een heldere flexibele werkwijze waarbij u als klant continu betrokken wordt. Zo krijgt u een duidelijk beeld van ons ontwerp, de uitvoering en de huidige stand van zaken.

Meer over de werkwijze van HAVA

Wij beginnen ieder project altijd met het maken van een duidelijk 3D ontwerp. Zo gaan wij ook aan de slag om uw schuur te ontwerpen. Wij analyseren hierbij de wensen en ideeën van de klant en houden rekening met eisen (zoals maximum grootte, kleuren en materiaal). Vervolgens sturen wij het model naar u op per mail zodat u kunt beoordelen of het naar wens is of dat u nog enkele aanpassingen door wil laten voeren. Wij gaan hier dan mee aan de slag en kunnen zo met het uiteindelijke ontwerp van uw houten schuur op maat aan de slag.

De volgende stap is dan om het hout te bestellen, te controleren en zelf op maat te zagen. U kunt ervoor kiezen om het hout door ons te laten beitsen of verven. Er zijn verschillende mogelijkheden in kleuren en verfsoorten en kunnen dit in onze spuiterij aanbrengen. Zodra de planken op maat zijn gezaagd en de juiste bewerking hebben ondergaan kan uw houten tuinschuur gemonteerd worden. Onze timmerman maakt hierbij gebruik van hoogwaardige en duurzame bevestigingsmaterialen en zorgt dat er geen scherpe houden randen meer aanwezig zijn. De timmerman heeft oog voor detail en kiest de plaatsen voor schroeven zorgvuldig uit zodat deze niet direct in het zicht zijn.

Wij bellen of mailen u zodra uw houten tuinschuur helemaal klaar is zodat u kunt komen kijken en het direct af kunt halen. Als u zelf niet in staat bent om het product mee te nemen kunnen wij uw houten schuur op maat ook bezorgen! Dit kunnen wij van te voren duidelijk afspreken.

Meer weten over een houten schuur op maat?

Bent u op zoek naar een houten schuur op maat en heeft u daar al ideeën over? Wij horen het graag van u zodat wij met u mee kunnen denken. U kunt voor vragen of informatie gerust contact met ons opnemen. Heeft u al een precies beeld bij uw douglas houten schuur wilt u daar meer onderzoek naar doen? Dan kunt u op onze website al aan de slag gaan met het samenstellen van uw eigen schuur. Ook ontvangt u dan een gerichte offerte.