Houten kapschuur

houten kapschuur, veldschuur

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe schuur zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Eén van die mogelijkheden is om te kiezen voor een houten kapschuur. Een kapschuur verschilt van een standaard schuur doordat wanden gedeeltelijk ontbreken. Hierdoor heeft een houten kapschuur een open ontwerp en een andere functionaliteit. Automatisch ontstaat er, door het ontbreken van wanden, een overkapping. Kiest u voor een douglas kapschuur of gaat u liever voor een ander type hout? Kapschuren worden vooral gemaakt van douglas, lariks of geïmpregneerd vuren. Voor ieder wat wils. Wilt u uw kapschuur laten ontwerpen en bouwen door een vakkundig bedrijf? Dan kiest u voor HAVA Houtbouw en Tuininrichting! Wij nemen het gehele proces op ons: van ontwerp tot levering!

Onze manier van werken

Wij realiseren graag een houten kapschuur voor u die volledig aan uw verwachtingen voldoet. Om dit te realiseren hebben wij een vaste, duidelijke werkwijze: eerst het ontwerp, dan de montage en als laatste de optie tot levering. Zodra wij al uw wensen hebben geïnventariseerd kunnen wij een 3D model gaan maken. Deze sturen wij naar u toe zodat u een goed beeld kunt krijgen van dit gedetailleerde ontwerp. Aan de hand van uw eventuele feedback kunnen wij ons ontwerp perfectioneren. Heeft u eerst gekozen voor eiken maar gaat u bij nader inzien voor een kapschuur van douglas hout? Geen probleem, wij passen het graag voor u aan. Ons hout is uitsluitend afkomstig uit Europa en wordt door ons besteld bij een groothandel of houtzagerij. Met een ronde kantenfrees machine zagen wij het materiaal op maat en inspecteren wij de kwaliteit van het hout. Ook kunnen onze klanten kiezen uit diverse beits- en verfkleuren zodat u uw douglas kapschuur helemaal naar wens kunt designen.

Zodra de bovenstaande stappen allemaal zijn doorgewerkt is het tijd voor de montage van uw houten kapschuur. Onze gespecialiseerde timmerman werkt vakkundig en met kwaliteitsmaterialen en -gereedschap. Ook zorgt hij ervoor dat scherpe randen en kanten worden afgewerkt en dat schroeven zoveel mogelijk op gunstige locaties bevestigd worden. Zodra de timmerman de montage heeft afgerond nodigen wij u per mail of telefoon uit om uw houten kapschuur in onze werkplaats te komen bekijken. U kunt er dan voor kiezen om de douglas kapschuur dan zelf mee te nemen of u kunt het object, volgens afspraak, door ons laten bezorgen.

Uw persoonlijke wensen staan bij ons voorop. Wanneer wij aan de slag gaan met uw kapschuur van douglas hout, kunt u rekenen op onze uitstekende service en kwaliteit. Heeft u tijdens het ontwerpproces vragen of twijfels, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan enkel voor tevreden klanten en bieden u het volgende:

Heeft u misschien al wat mogelijkheden in uw hoofd voor een houten kapschuur en wilt u uw ideeën verder uitwerken? Dan kunt u op onze website aan de slag met het samenstellen van uw eigen kapschuurontwerp. Dit is inclusief de mogelijkheid om een gerichte offerte te ontvangen. Deze ontwerpmodule is ook beschikbaar voor een berging, schuren, carports en veranda’s.

Meer informatie over een houten kapschuur?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor het ontwerpen en realiseren van een houten kapschuur? Neem dan voor al uw vragen of voor meer informatie over onze houtbouwmogelijkheden contact met ons op. Wij staan u deskundig te woord en gaan graag aan de slag met uw douglas kapschuur!