Luxe veranda zonder berging

Hoe heerlijk is het om aan huis een mooie, ruime veranda te hebben? Een eigen plekje waar u zich geheel kunt terugtrekken en waar u alleen of met anderen fijn kunt genieten van het buitenleven. Voor een prachtige houten veranda bent u bij HAVA aan het juiste adres. Wij plaatsen zowel veranda’s met als zonder berging. Op deze pagina vindt u voorbeelden van eerde gebouwde veranda’s zonder berging.

Douglas houten veranda met shutter, vlonder en buitenkachel

Douglas houten veranda met shutter, vlonder en buitenkachel


Veranda met composiet vlonder


Zwarte douglas veranda met veranda kruizen


Witte veranda met meranti palen

houten veranda geïmpregneerd met veranda kruizen

Houten veranda geïmpregneerd met veranda kruizen.

douglas houten veranda zwart

Douglas houten veranda zwart

zwarte douglas veranda met recht overstek

Zwarte douglas veranda met recht overstek

douglas veranda met veranda kruizen

Douglas veranda met veranda kruizen

veranda met vlonder aan woning

Veranda met vlonder aan woning

douglas houten veranda / tuinkamer

Douglas houten veranda / tuinkamer

houten veranda met vlonder en veranda kruizen

Houten veranda met vlonder en veranda kruizen

Veranda aan huis of losstaand

Een veranda zonder berging kan vast aan huis geplaatst worden in de achtertuin, maar kan ook heel goed zelfstandig geplaatst worden in de tuin of vast aan een al bestaand tuinhuisje of schuurtje. U kunt ervoor kiezen om direct een terras aan te laten leggen onder de veranda of kies voor een veranda met vlonder voor een extra luxe gevoel.

Wilt u de veranda als een soort tuinhuisje laten fungeren en hier het liefst het hele jaar door van kunnen profiteren, ook in de wintermaanden? Maak van uw overkapping dan een luxe tuinkamer met glazen wanden erin. Iedere overkapping is bij ons geheel zelf samen te stellen en op maat te ontwerpen. Zo weten wij altijd tot in detail ieders verandadroom te realiseren.

Veranda laten bouwen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in het bouwen van een veranda zonder berging? Neem contact met ons op en wij zullen aan de hand van uw aanvraag gelijk een richtprijs geven. Bij verdere interesse komen wij altijd op locatie langs om u van persoonlijk advies te voorzien op basis van de beoogde locatie van uw overkapping.

Ook mogelijk: een overkapping, schuur of carport laten voorzien van zonnepanelen. Helemaal ideaal wanneer u een elektrische auto rijdt en de zonnepanelen aansluit op het oplaadpunt. Wij kunnen een carport of garage dusdanig ontwerpen dat uw oplaadpunt geheel zelfvoorzienend wordt middels de geplaatste zonnepanelen. Neem gerust contact op bij interesse, we vertellen u graag over de mogelijkheden.

Enkele mogelijkheden omtrent onze schuren

Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0638617517 en e-mailadres info@hava.nl.