Veranda met berging

Een veranda met berging is ideaal voor het hele jaar door. In de berging kunt u lekker veel spullen kwijt en u heeft de tuinstoelkussens zo uit de schuur gepakt wanneer het weer het toelaat om lekker op het terras te zitten. En schijnt de zon niet, maar wilt u wel alle maanden van het jaar kunnen genieten van uw veranda? Dan kunt u ervoor kiezen om glazen schuifwanden te laten plaatsen. Dat is pas altijd genieten van het buitenleven!


Tuinkamer met berging


Houten veranda met berging en overkapping


Houten berging met veranda / overkapping


Houten schuur met overkapping, carport, werkplaats en zolder


Grote houten schuur met overkapping, carport, werkplaats en zolder

houten tuinschuur met veranda / carport

Houten tuinschuur met veranda / carport


Houten berging met veranda / overkapping en glazen schuifpui


Houten garage met veranda, overkapping en zolder

douglas houten overkapping met berging

Douglas houten overkapping met berging

Veranda met berging laten bouwen

Een overkapping of veranda valt zelf te bouwen, maar u kunt het ook uitbesteden aan ons. Ons team van designers en timmermannen kan een prachtige veranda voor u realiseren, geheel afgestemd op al uw wensen. De afmeting van de berging, de overkapping/ veranda en eventuele glazen wanden of een verhoging zijn allemaal tot op de centimeter te bespreken. Evenals de materiaalkeuze, soort deuren en kleuren.

Lijkt het u wel wat om met een designer om tafel te gaan en in een adviesgesprek gelijk een eerste keukentafel ontwerp te krijgen van uw droomveranda? Neem dan gauw contact met ons op en doe een aanvraag voor een veranda met berging.

Hoge kwaliteit houtbouw

HAVA heeft een zeer ruime ervaring in houtbouwprojecten. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en de beste vakmensen. We doen alles in eigen beheer, van ontwerp tot de productie en de oplevering van veranda’s en meer.

Wilt u wellicht naast een veranda ook een schuur of carport laten bouwen? Sinds kort kunnen wij ook speciaal voor eigenaren van elektrische auto’s een carport met zonnepanelen realiseren waardoor het oplaadpunt van de elektrische auto een zelfvoorzienend oplaadpunt wordt. Vraag bij interesse gerust naar de mogelijkheden hierin.

Enkele mogelijkheden omtrent onze schuren

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0638617517 of door uw aanvraag te mailen naar info@hava.nl.