Veranda van hout

Overweegt u om een veranda te laten bouwen? HAVA is specialist in het ontwerpen en bouwen van houten veranda’s aan huis of in combinatie met een berging. Een houten overkapping geeft sfeer en biedt een heerlijke, beschutte buitenplek tegen weer en wind. Wilt u voor de zomer een heerlijk buitenterras creëren onder een zelf ontworpen veranda? Wij helpen u hier graag bij door het proces van ontwerp tot oplevering op ons te nemen.

Veranda met berging

Veranda met berging

Veranda zonder berging

Veranda zonder berging

We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u direct van een richtprijs en keukentafel ontwerp te voorzien. Klinkt dit goed? Neem dan zeker even contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Veranda bouwen uitbesteden

U kunt ervoor kiezen om het bouwen van uw veranda uit te besteden aan een vakkundige partij. Wanneer u uw hout overkapping door ons laat bouwen, kunt u alsnog de gehele veranda zelf ontwerpen en uw wensen doorgeven. Wij luisteren zeer nauw naar de wensen van de klant en kunnen tot in detail vaak alle wensen doorvoeren. Dit komt omdat wij alles in eigen beheer hebben en daadwerkelijk de gehele veranda op maat kunnen bouwen.

Wij helpen u graag op ontspannen wijze het hele jaar van uw tuin genieten. Als we voor u aan de slag gaan, profiteert u van:

  • Een professionele werkwijze;
  • De beste materialen van hoge kwaliteit;
  • Aandacht voor uw persoonlijke wensen en ideeën;
  • Een hoge betrokkenheid van ontwerp tot levering;
  • Een totaalservice met houtwerk voor uw gehele tuin.

Van veranda met of zonder berging of met glazen schuifwanden, tot complete garages en schuren met overkapping of carports. Het team van HAVA staat voor u klaar met vakmanschap en gevoel voor tuindesign.

Enkele mogelijkheden omtrent onze veranda’s

Als het gaat om het bouwen van veranda’s dan zijn de volgende onderdelen ook een optie:

  • Het bouwen van een veranda in een hoekmodel, ofwel een L-vorm
  • De mogelijkheid om het dak te bedekken met riet
  • De mogelijkheid om onze veranda’s te voorzien van een tuinkamer

Specialist in houtbouw

Wilt u door ons een mooie veranda van hout laten bouwen? Neem dan gerust contact met ons op via 0638617517 of mail uw aanvraag naar info@hava.nl.

Naast veranda’s maken wij ook tuinmeubelen, doen we complete tuininrichtingen en ontwerpen we o.a. ook carports met zelfvoorzienende oplaadpunten voor elektrische auto’s middels zonnepanelen.