Schuur zonder overkapping

Bent u op zoek naar een schuur zonder overkapping? Laat de schuur dan op maat maken voor een aantrekkelijke prijs. Een extra schuur in de tuin biedt u meer ruimte, extra berging of kan dienen als knus tuinhuis. Of u nu een gesloten schuur zonder overkapping wenst die puur als berging voor tuingereedschap, fietsen e.d. dient, of graag een knus tuinhuis creëert; wij ontwerpen graag de ideale schuur voor u.

douglas houten tuinschuur / berging

Douglas houten tuinschuur / berging


Douglas houten tuinberging

zwarte schuur met carport en zolder

Zwarte schuur met carport en zolder

douglas houten berging met schutting

Douglas houten berging met schutting


Houten tuinschuur met zadeldak

houten berging met geïmpregneerde planken

Houten berging met geïmpregneerde planken

douglas houten berging met verticale planken

Douglas houten berging met verticale planken

landelijke schuur / werkplaats met sedumdak

Landelijke schuur / werkplaats met sedumdak

houten berging met zwarte planken

Houten berging met zwarte planken

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij HAVA zijn we specialist in het ontwerpen en bouwen van schuren en tuinhuisjes op maat. Daarom zijn de mogelijkheden in principe eindeloos. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u zeer goed adviseren en kunnen we u in een persoonlijk gesprek veel voorbeelden laten zien en u inspiratie bieden voor uw eigen schuur zonder overkapping.

Op deze pagina vindt u al een zeer ruim aanbod met eerder door ons gebouwde tuinschuren, bergingen, werkplaatsen en andere houten schuren zonder overkapping. Ook qua stijl kunnen we u veel bieden. Houdt u van een landelijke schuur met leien dak? Of heeft u liever een strakke houten berging van grijze planken? Het is allemaal door ons op maat te realiseren.

Aanvullende mogelijkheden omtrent onze schuren

Naast de eerdergenoemde mogelijkheden zijn de volgende onderdelen ook een optie:

Advies op locatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en zou u graag persoonlijk advies van ons willen inclusief een eerste ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op. Na uw aanvraag bespreken we eerst telefonisch uw wensen en proberen we u gelijk een richtprijs te geven. Vervolgens komen we altijd langs om aan de keukentafel een eerste ontwerp op papier te zetten. Bevalt dit? Dan gaan we voor u aan de slag en krijgt u een planning en uitgewerkte tekening.

U kunt ons bereiken via 0638617517 of mailen naar info@hava.nl.

Ook voor vele andere houtbouw projecten kunt u bij ons terecht. Van unieke houten tuinmeubelen en complete tuininrichting met schuttingen of landhekken tot aan overkappingen met zonnepanelen voor een zelfvoorzienend oplaadpunt voor elektrische auto’s. Vraag gerust naar de mogelijkheden hiervan.