Schuur met overkapping

Wilt u graag een schuur met overkapping laten bouwen? HAVA is gespecialiseerd in zowel grote als kleine schuren met overkapping. Ideaal voor het creëren van extra opslagruimte aan huis, evenals het hebben van een beschutte buitenplaats. Afhankelijk van of u onder de overkapping een mooi terras wilt aanleggen of een carport voor één of meer auto’s wilt creëren, ontwerpen wij de schuur met overkapping perfect passend op de door u aangewezen locatie en afgestemd op uw wensen.


Luxe schuur met tuinkamer, berging, garage en zolder


Schuur met opslagruimte, carport, gastenverblijf en kantoorruimte.


Tuinkamer met berging


Houten veranda met berging en overkapping


Douglas houten carport, garage met overkapping


Luxe bijgebouw met tuinkamer, kantoor, gastenverblijf en veranda.


Houten berging met veranda / overkapping


Houten schuur met overkapping, carport, werkplaats en zolder


Grote houten schuur met overkapping, carport, werkplaats en zolder

houten tuinschuur met veranda / carport

Houten tuinschuur met veranda / carport

douglas tuinschuur met overkapping / zolder

Douglas tuinschuur met overkapping / zolder


Houten berging met veranda / overkapping en glazen schuifpui

schuur met plat dak

Houten carport met overkapping aan woning


Houten garage met veranda, overkapping en zolder

douglas houten overkapping met berging

Douglas houten overkapping met berging

tuinkamer met eiken palen

Tuinkamer met eiken palen

Laat ons uw houtbouw schuur met overkapping ontwerpen en uit eigen fabriek bouwen en u bent verzekerd van een droomschuur of tuinhuis met overkapping die tot in detail aan uw wensen voldoet.

Onze werkwijze

Wij gaan gestructureerd te werk bij iedere aanvraag. Of het nou om een zwarte kapschuur met grote veranda gaat of een grote houten schuur met dubbele deuren en carports. Onze ervaring in het bouwen van schuren met overkapping is zeer ruim, maar onze werkwijze blijft onveranderd hetzelfde. Als een aanvraag bij ons binnenkomt, hebben we eerst telefonisch contact om de wensen in kaart te brengen. We kunnen alvast een richtprijs geven en komen vervolgens altijd langs voor persoonlijk advies. Ter plekke maken we een ontwerp en na akkoord ontvangt u een gedetailleerde tekening.

De volgende stap is het bestellen van de juiste materialen en het uitwerken van de tekeningen voor de productie. De productie doen we zelf in onze werkplaats. Als alles klaar is voor de bouw, zorgen we dat alles op tijd op locatie wordt geleverd nadat de fundering is aangelegd. Onze vakmannen plaatsen tot slot zelf de schuur met overkapping voor het waarborgen van een perfecte oplevering.

Ook mogelijk: een schuur met carport en zonnepanelen op het dak. De elektrische auto wordt steeds populairder en daarvoor heeft u aan huis een oplaadpunt nodig. Wij kunnen dusdanig voor u een schuur inclusief carport met oplaadpunt ontwerpen en bouwen, die oplaadt middels zonnepanelen op het dak. Daarmee is uw oplaadpunt aan huis geheel zelfvoorzienend. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Aanvullende mogelijkheden omtrent onze schuren

Naast de eerdergenoemde mogelijkheden zijn de volgende onderdelen ook een optie:

Meer weten?

Heeft u interesse in een mooie houten schuur met overkapping, carport, werkplaats en/of zolder? Wij kunnen elke soort schuur met overkapping ontwerpen en leveren vanuit onze eigen werkplaats. Ons team gaat graag voor u aan de slag met uw droomontwerp. U kunt uw aanvraag telefonisch doen via 0638617517 of mailen naar info@hava.nl. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons.