Garage laten bouwen

Een garage laten bouwen biedt vele uitkomsten. Met een mooie, ruime garage heeft u direct veel ruimte voor de opslag van spullen en één of meer auto’s. HAVA helpt u graag aan uw droomgarage. Wij ontwerpen en leveren uit eigen werkplaats vele soorten houten garages. Altijd vervaardigd met hoogwaardig hout en kwalitatieve materialen. U kunt door ons een garage met carport, deur en ramen laten bouwen, maar eveneens kiezen voor een mooie ruime schuur met gesloten garagedeuren en werkplaats. Wat u ook wenst, wij kunnen het tot in detail voor u waarmaken. Dat is onze passie.


Luxe schuur met tuinkamer, berging, garage en zolder


Schuur met opslagruimte, carport, gastenverblijf en kantoorruimte.


Landelijke houten kapschuur / carport met borstwering


Douglas houten carport, garage met overkapping


Houten schuur met overkapping, carport, werkplaats en zolder


Grote houten schuur met overkapping, carport, werkplaats en zolder

houten tuinschuur met veranda / carport

Houten tuinschuur met veranda / carport

schuur met plat dak

Houten carport met overkapping aan woning


Houten garage met veranda, overkapping en zolder

zwarte schuur met carport en zolder

Zwarte schuur met carport en zolder

Houten garages van kwaliteit

Onze houten garages komen in vele soorten en maten. Van landelijke schuren inclusief werkplaats en zolder tot mooie, strakke garage in donker hout en aan huis vast gebouwd. Bij HAVA mag u altijd rekenen op het beste resultaat. We luisteren nauw naar uw wensen en denken met u mee. Een garage laten bouwen is ideaal, omdat u alles zelf kunt bepalen. U kunt al uw wensen en ideeën aan ons voorleggen en wij zullen u de volgende voordelen bieden:

Aanvullende mogelijkheden omtrent onze schuren

Naast de eerdergenoemde mogelijkheden zijn de volgende onderdelen ook een optie:

Carport met zonnepanelen

Heeft u (in de toekomst) een elektrische auto? Dan kunnen we een geheel zelfvoorzienend oplaadpunt voor uw auto creëren. Door een carport voor u te ontwerpen met zonnepanelen, kunnen we zorgen dat uw oplaadpunt aan huis geheel zelfvoorzienend in stroom is. Klinkt dat goed? Neem dan gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

U kunt ons telefonisch bereiken via 0638617517 of uw aanvraag mailen naar info@hava.nl. Wij helpen u graag aan de perfecte garage.