Houtbouw schuren van kwaliteit

Voor houtbouw schuren bent u bij HAVA aan het juiste adres. Geen simpel tuinhuisje, maar een mooie, stevige schuur waar u wat aan heeft. Onze schuren van hout zijn van een uitstekende bouwkwaliteit en we maken enkel gebruik van zeer hoogwaardig hout, zoals Douglas hout. Wilt u een schuur laten bouwen? Laat uw schuur dan geheel op maat bouwen door HAVA houtbouw en tuininrichting. Bekijk eerder werk op onze website of neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Schuur met overkapping

Schuur met overkapping

Schuur zonder overkapping

Schuur zonder overkapping

Tuinaccessoires en bloembakken

Garage

Schuur met plat dak

Schuur met plat dak

Vakmanschap en de beste materialen

Al onze schuren zijn van een uitstekende kwaliteit dankzij vakmanschap, expertise en de beste materialen. Geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd ontwerpen en bouwen wij graag uw droomschuur. Bekijk alle schuren op onze website en ontdek of er iets tussen zit wat u al aanspreekt. U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse soorten schuren:

  • Schuur met overkapping
  • Schuur zonder overkapping
  • Garage
  • Schuur met plat dak

Plat, schuin of puntdak

Een schuur van hout is in vele soorten en maten te bouwen. Zo kunt u kiezen voor een plat dak, lessenaars dak of puntdak en u heeft een zeer ruime keuze in dakbedekking. Denk aan diverse soorten dakpannen, leien, aluminium, koper en eternit golfplaten.

Het is sinds kort zelfs mogelijk om uw schuurdaken te voorzien van zonnepanelen. Ideaal voor als uw schuur eveneens een carport bevat waarin u een laadpaal laat plaatsen voor elektrische auto’s. Dankzij de zonnepanelen op het dak kunnen wij zorgen dat uw oplaadpunt geheel zelfvoorzienend is. Heeft u interesse in een dergelijke schuur inclusief zonnepanelen voor een oplaadpunt? Laat het ons weten. Wij ontwerpen en bouwen graag een passende schuur van houtbouw voor u.

Aanvullende mogelijkheden omtrent onze schuren

Naast de eerdergenoemde mogelijkheden zijn de volgende onderdelen ook een optie:

  • Het bouwen van een schuur in een hoekmodel, ofwel een L-vorm
  • De mogelijkheid om het dak te bedekken met riet
  • De mogelijkheid om onze schuren te voorzien van een tuinkamer

Interesse?

Bij interesse in een schuur vervaardigd door ons, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 0638617517 of u kunt mailen naar info@hava.nl. U kunt direct een offerte aanvragen voor een schuur naar wens of een schuur door ons laten ontwerpen. Hier vindt u alvast meer informatie over onze werkwijze.