Houtbouw

Zoekt u een specialist in houtbouw? Wij leveren houtbouw in vele soorten en maten. U kunt bij HAVA terecht voor het laten bouwen van schuren, veranda’s, overkappingen, bergingen en meer. Hier vindt u meer over de genoemde bouwprojecten en kunt u doorklikken voor voorbeelden. Wilt u een nieuwe schuur laten bouwen naast uw woning of een mooie veranda achter in de tuin? Bij ons kunt u geheel op maat houtbouw laten ontwerpen en plaatsen, of u kiest één van onze succesvolle designs. Een combinatie van diverse soorten (kleuren) hout, diverse deuren en glas is allemaal mogelijk.

Schuren

Schuren

Veranda’s

Veranda’s

Tuinaccessoires en bloembakken

Overkappingen

Bergingen

Bergingen

Professioneel maatwerk

Sinds 2016 is HAVA actief als specialist op het gebied van houtbouw. Wij leveren professioneel maatwerk en zorgen graag dat de houtbouw die wij leveren helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen. Of u nu een mooie ruime berging met carport door ons laat bouwen of een fijne, compacte schuur met tuinkamer in de achtertuin; we realiseren alle houtbouw op basis van uw wensen.

Van advies en ontwerp tot aan productie en realisatie: u kunt elke stap op de voet volgen, want we betrekken onze klanten hier graag bij. Vanaf het moment dat u bij ons komt met een aanvraag, komen we persoonlijk ter plekke kijken wat de mogelijkheden zijn. We geven u advies en luisteren naar al uw wensen. Indien u vooraf een budget wilt aangeven, zorgen wij ervoor dat we u laten weten wat de mogelijkheden hierbinnen zijn.

Weet u al heel goed wat u wilt? Dan gaan we direct aan de slag met het tekenen van een ontwerp. Wij hebben ons weten te specialiseren in diverse bouwstijlen, dus de mogelijkheden zijn zeer ruim.

Carport voor elektrische auto

Heeft u (binnenkort) een elektrische auto en zou u graag een zelfvoorzienend oplaadpunt aan huis realiseren? Wij kunnen een carport met zonnepanelen op maat ontwerpen en bouwen, zodat uw oplaadpunt voor elektrische auto’s geheel zelfvoorzienend is. Klinkt dit interessant? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Aanvullende mogelijkheden omtrent onze schuren

Naast de eerdergenoemde mogelijkheden zijn de volgende onderdelen ook een optie:

  • Het bouwen van een schuur in een hoekmodel, ofwel een L-vorm
  • De mogelijkheid om het dak te bedekken met riet
  • De mogelijkheid om onze schuren te voorzien van een tuinkamer

Interesse? Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een mooie schuur of overkapping en besteedt u de houtbouw graag uit aan ons? Vraag dan gerust direct een offerte aan voor een mooi houtbouwproject. Wij realiseren dit graag met alle zorg voor u. Bij interesse mag u ons ook altijd eerst om vrijblijvend advies vragen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0638617517 en u kunt mailen naar info@hava.nl.