Bent u op zoek naar een houtbouw schuur?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van houtbouw om bijvoorbeeld een houtbouw schuur, een veranda, overkapping, berging of dierverblijf voor u te realiseren? Voor dit soort zaken en nog veel meer kunt u sinds 2016 rekenen op de diensten en producten van HAVA. Door middel van professioneel maatwerk kunnen zij diverse houten bouwwerken, waaronder houtbouw schuren, maken en leveren die voldoen aan uw persoonlijke wensen. Bij ons staan kwaliteit en persoonlijke service voorop en wij denken graag met u mee. Maak uw tuin compleet en kies voor HAVA Houtbouw en Tuininrichting!

Neem contact op Bel ons

Schuur met overkapping

Schuur zonder overkapping

Garage

Schuur met plat dak

Hoe realiseren wij uw houtbouw schuur?

Bij HAVA helpen wij u graag verder met het vervaardigen van verschillende soorten houtbouw op maat. Op zoek naar een nieuwe schutting, originele tuinbank, veranda of carport? Wij gaan bij ieder project professioneel te werk, van ontwerp en productie tot aan de eventuele bezorging. Wij luisteren hierbij aandachtig naar uw wensen en stellen alles in het werk om tot de ideale houtbouw schuur te komen die u in gedachten had. Bent u benieuwd naar voorbeelden van wat voor schuurtjes wij zoal vervaardigen, kijkt u dan bij dit overzicht van houtbouw schuren.

Neem contact op Bel ons

Onze werkwijze

De eerste stap van ons productieproces ligt bij het ontwerpen van het gewenste object. Allereerst analyseren wij hierbij wat de klant van ons vraagt, rekening houdend met de specifieke eisen en wensen van deze klant. Zo houden wij bij het ontwerpen van uw houtbouw schuur bijvoorbeeld rekening met de vorm, grootte, hoogte en kleur/type van het hout en dak, zodat deze mooi aansluit bij de rest van uw tuin. Het ontwerp bestaat vaak uit een 3D ontwerp dat wij via de mail kunnen aanleveren zodat de klanten de kans krijgen om een compleet beeld van de schuur houtbouw te krijgen. Tijdens het ontwerpen houden wij rekening met het productieproces door onszelf de vraag te stellen: Kan dit product op een efficiënte wijze gemaakt worden? Als dit niet het geval is gaan wij op zoek naar betere opties en oplossingen.

Zodra wij het uiteindelijke ontwerpplan gereed hebben en wij akkoord hebben gekregen van de klant, starten wij ons werkvoorbereidingsproces. Al ons hout is afkomstig uit Europese bossen en wordt door ons besteld bij de houtzagerij, waar het houtwerk wordt voorbereid. Zodra alle materialen voor het bouwwerk binnen zijn starten wij met het op maat zagen van het houtmateriaal en controleren wij de kwaliteit van al het hout. Wilt u het hout in een bepaalde kleur hebben of laten verduurzamen, dient het hout behandeld te worden. De behandeling of kleur wordt dit in onze spuiterij deskundig en zorgvuldig aangebracht. Wij bieden diverse opties in kleuren en verfsoorten en vernemen graag uw wensen op dit gebied.

Zodra de werkvoorbereidingsfase is afgerond gaan wij ons richten op het uiteindelijke resultaat. Onze timmerman zal het materiaal aan de hand van het ontwerp van de houtbouw schuur in elkaar zetten en gebruikt hiervoor bevestigingsmaterialen van hoge kwaliteit, zoals weersbestendige schroeven (om roestvorming tegen te gaan). Bij het monteren van onze houtbouw schuren denken wij ook aan het gebruikersgemak en de veiligheid van de klant. Zo worden scherpe kanten netjes afgewerkt en werken wij de schroeven zo veel mogelijk weg. Alles voor een mooie uitstraling van het product.

Zodra uw houtbouw schuur op maat gereed is hoort u dat direct persoonlijk van ons! U heeft dan de mogelijkheid om het product bij ons op de werkplaats af te halen. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om de schuur houtbouw thuis te bezorgen, dit kunt u altijd vooraf aangeven. Wij zullen dan met u overleggen over een geschikte datum en tijd.

Interesse?

Bij interesse in een schuur vervaardigd door ons, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 0638617517 of u kunt mailen naar info@hava.nl. U kunt direct een offerte aanvragen voor een schuur naar wens of een schuur door ons laten ontwerpen. Hier vindt u alvast meer informatie over onze werkwijze.

Neem contact op