Houtbouw schuur voor in uw tuin

Wilt u een houtbouw schuur laten bouwen door een specialist op het gebied van houtbouw? Hiervoor moet u bij HAVA zijn. Sinds 2016 leveren wij diensten en producten in de vorm van een houtbouw schuur, veranda houtbouw, overkapping, kapschuur, berging of dierverblijf. Bij ons staan kwaliteit en persoonlijke service voorop en wij denken graag met u mee. Maak uw tuin compleet en kies voor HAVA Houtbouw en Tuininrichting!

Neem contact op Bel ons

Schuur met overkapping

Schuur zonder overkapping

Garage

Schuur met plat dak

Hoe realiseren wij uw houtbouw schuur?

Bij HAVA helpen wij u graag verder met het vervaardigen van verschillende soorten houtbouw op maat. Op zoek naar een nieuwe schutting, originele tuinbank, veranda of carport? Wij gaan bij ieder project professioneel te werk, van ontwerp en productie tot aan de eventuele bezorging. Wij luisteren hierbij aandachtig naar uw wensen en stellen alles in het werk om tot de ideale houtbouw schuur te komen die u in gedachten had. Bent u benieuwd naar voorbeelden van wat voor schuurtjes wij zoal vervaardigen, kijkt u dan bij dit overzicht van houtbouw schuren.

Neem contact op Bel ons

Bent u op zoek naar een houtbouw schuur?

Wilt u een houtbouw schuur laten bouwen door een specialist op het gebied van houtbouw? Hiervoor moet u bij HAVA zijn. Sinds 2016 leveren wij diensten en producten in de vorm van een houtbouw schuur, veranda, overkapping, kapschuur, berging of dierverblijf. Bij ons staan kwaliteit en persoonlijke service voorop en wij denken graag met u mee. Maak uw tuin compleet en kies voor HAVA Houtbouw en Tuininrichting!

Hoe realiseren wij uw houtbouw schuur?

Bij HAVA helpen wij u graag verder met het vervaardigen van verschillende soorten houtbouw op maat. Op zoek naar een nieuwe schutting, originele tuinbank, veranda of carport? Wij gaan bij ieder project professioneel te werk, van ontwerp en productie tot aan de eventuele bezorging. Wij luisteren hierbij aandachtig naar uw wensen en stellen alles in het werk om tot de ideale houtbouw schuur te komen die u in gedachten had. Bent u benieuwd naar voorbeelden van wat voor schuurtjes wij zoal vervaardigen, kijkt u dan bij dit overzicht van houtbouw schuren.

Onze werkwijze

Wij werken altijd volgens een vast stappenplan. Op deze manier weten wij zeker dat uw houtbouw schuur precies wordt zoals u dat wenst. Wij hebben het stappenplan voor u op een rijtje gezet:

  • Stap 1: ontwerp – hierbij houden wij altijd rekening met uw specifieke eisen en wensen;
  • Stap 2: Werkvoorbereidingsproces – het hout wordt gezaagd en gecontroleerd op kwaliteit;
  • Stap 3: Montage van uw schuur;
  • Stap 4: Schuur afhalen of laten bezorgen.

Uw wensen en eisen staan voorop

Bij het ontwerp van uw houtbouw schuur analyseren wij wat u als klant van ons vraagt. Hierbij houden wij altijd rekening met de specifieke wensen en eisen van u. Dit zijn bijvoorbeeld de grootte en vorm van de schuur, de hoogte, en de kleur en het type van het dak. Alles moet uiteraard mooi aansluiten bij de rest van uw tuin. Wij maken een 3D ontwerp dat u vooraf kunt bekijken. Hebt u nog wijzigingen? Dan horen wij deze graag.

De bouw van uw schuur

Het hout wat wij gebruiken voor de bouw van uw schuur is afkomstig uit Europese bossen. Het wordt door ons besteld bij de houtzagerij, waar het houtwerk wordt voorbereid. Het hout wordt na aflevering in onze eigen werkplaats op maat gezaagd. Hierbij letten wij uiteraard op de kwaliteit van al het hout. Een houtsoort waar wij veelvuldig mee werken is douglas hout.

Wilt u het hout in een bepaalde kleur hebben, of wilt u het laten verduurzamen? Dan dient het hout behandeld te worden. De behandeling of kleur wordt in onze spuiterij deskundig en aangebracht. Wij bieden diverse opties in kleuren en verfsoorten en vernemen graag uw wensen op dit gebied. Bij de montage van de schuur worden er bevestigingsmaterialen van hoge kwaliteit gebruikt, zoals weersbestendige schroeven. Scherpe randen worden netjes afgewerkt.

Houtbouw schuur van HAVA

  • Een professionele, klantvriendelijke werkwijze;
  • Oog voor uw wensen, eisen en ideeën;
  • Een complete service: van het ontwerp tot de levering;
  • Hoogwaardige kwaliteit en het beste materiaal;
  • Bezorging op aanvraag;
  • Houtwerk en tuininrichting, met aandacht voor uitstraling en kwaliteit.

Haal uw schuur af

Zodra uw houtbouw schuur op maat gereed is hoort u dat direct persoonlijk van ons! U heeft dan de mogelijkheid om het product bij ons op de werkplaats af te halen. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om de schuur houtbouw thuis te bezorgen, dit kunt u altijd vooraf aangeven. Wij zullen dan met u overleggen over een geschikte datum en tijd.

Laat een houten schuur bouwen

Bij interesse in een schuur vervaardigd door ons, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 0638617517 of u kunt mailen naar info@hava.nl. U kunt direct een offerte aanvragen voor een schuur naar wens of een schuur door ons laten ontwerpen. Hier vindt u alvast meer informatie over onze werkwijze.

Neem contact op