Geïnteresseerd in een carport op maat?

Bent u op zoek naar een handige overkapping voor uw auto en denkt u hierbij wellicht aan een carport? Dan kan HAVA u verder helpen met een carport op maat. Een carport biedt bescherming voor uw auto en fietsen, is comfortabel in gebruik dankzij de open structuur en kunt u voor allerlei andere zaken gebruiken, zoals het opslaan van uw grasmaaier, barbecue etc. Een carport wordt vaak aan een huis of schuur gebouwd en dient hierbij wel in het geheel te passen. HAVA bouwt een houten carport op maat die voldoet aan uw wensen, ideeën en eisen. Ga voor kwaliteit en laat HAVA uw carport ontwerpen en realiseren.

Neem contact op Bel ons

Schuur met overkapping

Schuur zonder overkapping

Garage

Schuur met plat dak

Wij verzorgen uw houten carport op maat

Uw wensen en behoeften staat bij ons voorop bij het ontwerpen van een carport van hout. Wij hanteren een heldere werkwijze en betrekken u bij alle mogelijkheden al vanaf het moment dat wij uw carport gaan ontwerpen. Zodra wij geïnventariseerd hebben wat u voor ogen heeft en waar de carport aan moet voldoen, starten wij met het maken van een 3D ontwerp. Wij sturen u dit ontwerp naar u op en horen vervolgens graag wat u ervan vindt. Vervolgens passen wij het ontwerp zo nodig aan zodat u helemaal tevreden bent. Wij letten hierbij op efficiëntie bij de productie en gekozen materialen en houtsoort. Het hout dat wij voor onze houtbouw gebruiken is afkomstig uit Europese bossen. De volgende stap is om de houten planken op maat te zagen en eventueel te bewerken met beits of verf. Hierbij bieden wij verschillende opties in de kleurkeuze aan, om uw carport op maat geheel aan uw wensen te laten voldoen.

Zodra wij alles goed hebben voorbereid en de materialen klaar liggen voor de montage, gaat onze vakkundige timmerman aan het werk. Onze vakmensen zetten uw carport van hout zorgvuldig in elkaar met het gebruik van duurzame bevestigingsmaterialen, zoals onder andere weersbestendige schroeven en bouten. Ook leveren wij het ontwerp af zonder scherpe randen en proberen wij schroeven zo min mogelijk in het zicht te brengen.

Zodra wij het eindresultaat aan u kunnen presenteren zoeken wij contact met u, telefonisch of per mail. U kunt het product dan in onze werkplaats komen afhalen. Mocht u nou niet in staat zijn om uw product zelf op te komen halen, bieden wij ook bezorging van uw carport op maat aan. Dit gebeurt door onszelf, door middel van een degelijke auto met aanhanger. Maar wij kunnen er ook voor kiezen om uw carport van hout door een bezorgservice te laten afleveren. Dit is allemaal van tevoren bespreekbaar.

Neem contact op Bel ons

HAVA: een houten carport op maat voor het beste resultaat

Bij iedere opdracht luisteren wij naar uw wensen en geven u advies over ontwerp, materiaalkeuze, locatie etc. Wij houden hierbij ook rekening met de rest van uw tuin en hoe het geheel eruit komt te zien met uw nieuwe aanwinst. Omdat iedere tuin verschilt maken wij uw carport geheel op maat zodat uw nieuwe aanwinst een verrijking is van uw tuin. U kunt alles met ons bespreken en wij bieden u de volgende voordelen:

  • Een professionele werkwijze;
  • Aandacht voor uw persoonlijke wensen en ideeën;
  • Betrokkenheid bij het hele proces: van ontwerp tot levering;
  • Hoge kwaliteit en het beste materiaal;
  • Bezorgservice op aanvraag;
  • Wij leveren houtwerk voor uw hele tuin, met aandacht voor uitstraling en kwaliteit.

Meer informatie over uw carport op maat?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over een carport op maat van HAVA? Wij helpen u graag aan meer informatie en het beantwoorden van al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen. Stel zelf uw eigen carport samen en ontvang een gerichte offerte.

Neem contact op