Kies voor een handige tuinberging van hout!

tuinberging van hout

Een berging is handig als extra opslagruimte voor allerlei spullen. Zo worden bergingen, net als schuren gebruikt voor opslag van fietsen, tuinspullen, gereedschap, verf, speelgoed en nog veel meer. Wilt u uw woonruimte compleet maken met een unieke tuinberging van hout, kijk dan eens naar de mogelijkheden die wij u bij HAVA Houtbouw en Tuininrichting bieden. Wij denken onder andere met u mee over het ontwerp, het gebruiksdoel, functionaliteiten en locatie, zodat u zich een compleet beeld kan vormen van wat wij u kunnen leveren. Wij maken uw houten berging op maat waarbij u kunt kiezen uit vele opties, houtsoorten en kleuren.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u voor een houten berging in de tuin kiest wilt u wel dat het precies past bij de rest van uw houten spullen en objecten. Daarom denken wij graag met u mee over de opties van een berging van hout. Wij starten altijd met het maken van een ontwerp. Hierbij zorgen we eerst dat wij helder hebben wat uw wensen, eisen en ideeën zijn en gaan dan voor u aan de slag. Wij letten bij het vervaardigen van het ontwerp op de materiaalkeuze en of de berging op een efficiënte manier gebouwd kan worden. Het resultaat mailen we naar u in de vorm van een 3D model. U kunt vervolgens kijken wat u ervan vindt en of u nog iets zou willen wijzigen. Wij passen het model vervolgens aan en gaan na het verkrijgen van uw toestemming aan het werk met uw tuinberging van hout.

Het hout waar wij mee werken is kwaliteitshout afkomstig uit Europees bos. Wij bestellen het benodigde materiaal bij een groothandel of houtzagerij waarna wij zelf aan de slag kunnen met het op maat zagen van alle planken. Daarnaast overleggen wij met u of u het hout onbehandeld wilt laten of liever een verf- of beitslaag aangebracht wil hebben. U kunt hierbij kiezen uit diverse kleuropties, zodat de houten berging op maat helemaal aan uw smaak aangepast wordt.

Na deze voorbereidingsfase kan er worden gestart met de montage van het geheel. Daarvoor hebben wij een zeer professionele timmerman beschikbaar die uw houten berging netjes in elkaar zet met behulp van duurzame bevestigingsmaterialen, zoals weersbestendige schroeven, moeren en bouten. Daarnaast verwijderd de timmerman eventuele scherpe randen en kanten en draait de schroeven er op gunstige plekken in voor een zo mooi mogelijk resultaat.

Als wij zover zijn dat wij uw tuinberging van hout kunnen opleveren krijgt u een belletje of mailtje van ons. U kunt uw houten berging op maat dan komen bekijken en als u in de gelegenheid bent, hem ook direct meenemen. Als het voor u niet mogelijk is om de berging voor de tuin zelf op te halen kunnen wij deze met onze degelijke auto met aanhanger brengen of een externe bezorger inschakelen die de houten berging op een gewenste datum en tijd bij u thuis aflevert. Dit soort zaken kunnen wij allemaal van tevoren bespreken en kortsluiten.

Ook een berging van hout bestellen?

Voor een houten berging in de tuin bieden wij u veel mogelijkheden. Zo kunt u op onze website met behulp van onze ontwerpmodule uw gewenste berging zelf samenstellen. Aan de hand van uw ontwerp kunnen wij u een gerichte offerte sturen zodat u gelijk weet waar u aan toe bent. Heeft u al een ontwerp gemaakt en heeft u hier vragen of onduidelijkheden over of denkt u erover om een berging van hout bij ons te bestellen en wilt u meer informatie, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder zodat u straks ook kunt genieten van een handige en unieke berging in uw tuin.